Aviz FAVORABIL! Gabriel Leș fi noul ministru al Apărării în Guvernul României!

UPDATE 4.01.2017: Propus pentru funcția de ministru al Apărării, sătmăreanul Gabriel Leș a primit astăzi aviz favorabil din partea Comisiilor reunite pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Parlament. Decizia a fost luată cu 19 voturi „pentru” și 11 „împotrivă”.

UPDATE: Președintele național al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat faptul că sătmăreanul Gabriel Leș este propunerea pentru funcția de ministru al Apărării Naționale.

La doar 40 de ani, senatorul Gabriel Leş are șanse importante să devină noul ministrul al Apărării Naționale în Guvernul României, susțin surse politice.

Gabriel Leș a fost până de curând secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naționale, fiind remarcat pentru activitatea sa în acest minister.

Gabriel Leș a fost pe rând consilier local, viceprimar al municipiului Satu Mare, subprefect, director executiv APIA şi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale.

În ceea ce priveşte pregătirea profesională, Gabriel Leş este licenţiat în Economie, specializarea Marketing la Universitatea de Vest Timişoara şi deţine un masterat în „Managementul financiar contabil şi juridic al firmei”.

De asemenea, în 2007 a obţinut un certificat de absolvire a Programului de perfecţionare „Achiziţii publice, concesiuni, contracte”, curs urmat în cadrul Institutului Naţional de Administraţie.

În 2009, a absolvit Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici. Totodată, acesta este specializat în „Securitate şi bună guvernare”, calificare obţinută în 2016, în cadrul Colegiului Naţional de Apărare.

 

Fii primul care comentează! despre "Aviz FAVORABIL! Gabriel Leș fi noul ministru al Apărării în Guvernul României!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Mai multe despre PSD
REZULTATE în PREMIERĂ obținute de PSD la Satu Mare. SECRETUL succesului, dezvăluit

Închide