SOLIDARITATE. Deputatul Octavian Petric, apel pentru unitatea parlamentarilor sătmăreni

Instituția Prefectului Satu Mare a organizat azi ceremonia de înmânare a certificatelor noilor parlamentari de Satu Mare. Respectiv senatorii Gabriel Leș și Turos Lorand, respectiv deputații Ioana Bran, Octavian Petric, Magyar Lorand și Romeo Nicoară. Din motive obiective, deputatul UDMR Erdei D. Istvan nu a putut fi prezent.

Certificatele au fost înmânate de către președintele Biroului Electoral de Circumscripție Satu Mare, Remus Nemeș. Prefectul Radu Bud a mulțumit tuturor factorilor implicați în organizarea foarte bună și fără incidente a procesului electoral.

Deputatul PSD Octavian Petric le-a mulțumit tuturor sătmărenilor care au fost la vot și a ținut să transmită un apel de unitate către toți parlamentarii sătmăreni, indiferent de culoarea politică.

 ”Personal, consider că al dopilea mandat pe care l-am obținut în această comnpetiție se datorează și muncii pe care am depus-o în primul mandat, pentru că am reușit să mă țin de cuvânt. De acum înainte trebuie să ne unim toți parlamentarii de Satu Mare, indiferent de partidul din care face parte, pentru a susține și a promova proiectele care vizează modernizarea și dezvoltarea județului nostru”, a spus Octavian Petric. 

Senatorul UDMR Turos Lorand s-a arătat de acord cu Octavian Petric, propunând întâlniri periodice între autoritățile județene și locale, pe de o parte, și parlamentari, pe de altă parte.

parlamentarii satmareni

 

 

Inregistrare-domenii-728x90

Fii primul care comentează! despre "SOLIDARITATE. Deputatul Octavian Petric, apel pentru unitatea parlamentarilor sătmăreni"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Citește articolul precedent:
Bradul transportat cu AMBULANȚA a fost împodobit. Sătmărenii, chemați să îl vadă

Închide