PNL îndeamnă sătmărenii să iasă la vot

Președintele interimar al Organizației Județene a PNL Satu Mare, Ionuț Rus, secondat de candidații Partidului Național Liberal Romeo Nicoară și Adrian Albu le-au cerut sătmărenilor să iasă duminică, 11 decembrie la vot.

„Dorim să transmitem un mesaj sătmărenilor, să le mulțumim în primul și în primul rând pentru faptul că în această campanie ne-au primit în case. Aș mai vrea, de asemenea, să ne cerem scuze dacă în dezbateri, în discuții, uneori am deranjat prin pozițiile noastre, dar totodată, să-i încredințăm că am făcut asta numai și numai pentru a ne face programul cât mai cunoscut, numai și numai pentru a înțelege diferențele între programul nostru și cel al PSD-ului, principalul nostru contracandidat”, a declarat Ionuț Rus.

Deputatul Romeo Nicoară le-a mulțumit tuturor celor care au avut bunăvoința și răbdarea să asculte mesajele candidaților liberali.

„Mulțumesc tuturor sătmărenilor care au avut bunăvoința și răbdarea să ne asculte și să stea la discuție cu noi despre ideile pe care le-am prezentat în program și despre ceea ce vrem să facem în legislativul 2016-2020 pentru țara asta și pentru Satu Mare … PNL are un candidat asumat, deschis, onest, cinstit, pe domnul Dacian Cioloş. Să nu uităm că Dacian Cioloș şi-a asumat deschis acest fapt, noi susţinem acest lucru, ştim că Dacian Cioloș va vota PNL şi că prin acest vot putem să constituim o majoritate care va fi guvernarea noastră. Acest lucru îl dorim prin alegerile din 11 decembrie, să putem oferi un guvern de dreapta, un guvern care să continue această politică a normalităţii în România”, a declarat Romeo Nicoară.

Adrian Albu a făcut o analogie cu un meci de fotbal, declarând că meciul se joacă în teren, nu în tribună. Mai exact, exercițiul democratic se face la urne, nu din fața televizorului.

„Vreau să le mulțumesc cetățenilor pentru răbdarea cu care ne-au ascultat atunci când ne-au ascultat. Pentru că nu s-au supărat când i-am abordat în diverse locuri, pe stradă, în piețe, în diverse locuri în care ne-am întâlnit cu ei. Dacă sunt de acord cu noi, e bine, dacă nu, îi îndemn măcar să vină la vot pentru că, așa cum îmi place mie să spun: Meciul se joacă pe stadion și nu în tribună. Pe de altă parte, aș vrea să recomand tuturor cetățenilor să se gândească foarte bine, să se gândească și ce partid votează și ce oameni votează, pentru că politica este făcută de partide, dar este făcută de oameni, pentru oameni”, a spus Adrian Albu.

Inregistrare-domenii-728x90

Fii primul care comentează! despre "PNL îndeamnă sătmărenii să iasă la vot"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Citește articolul precedent:
Municipiul Satu Mare are un nou city manager. Maskulik Csaba a trecut EXAMENUL

Închide