Unul dintre cei mai renumiți bucătari vine la Restaurantul Capricci, în mall-ul din Satu Mare (P)
Restaurantul Capricci le pregătește clienților o nouă aventură culinară. În perioada 23.07.2020 – 31.07.2020 Chef Henrik Sebok va fi prezent în bucătăria restaurantului pentru definitivarea noului meniu.
Restaurantul Capricci lansează o nouă provocare pentru amatorii de aventuri culinare. În perioada 23.07.2020 – 31.07.2020, Chef Henrik Sebok se reîntoarce în bucătăria restaurantului pentru definitivarea noului meniu. Gurmanzii vor avea astfel ocazia de a gusta preparate pregătite direct de mâna unui MasterChef.
Sunt așteptați toți cei care își doresc să experimenteze rețetele rafinate din bucătăria internațională, dar și cei curioși de o odisee culinară care cu siguranță le va încânta simțurile.
Rețetele originale, pregătite cu multă atenție, cu ingrediente proaspete și de calitate, le garantează clienților un festin care îmbină preparatele sofisticate, cu cele simple, dar pline de savoare.
”În perioada 23-31.07.2020 Chef Henrik Sebok va fi prezent în bucătăria Capricci pentru definitivarea noului meniu. Asta pentru ca tu să găsești la noi cele mai bune ingrediente preparate așa cum trebuie, cu „semnătura” lui Chef Henrik. Nu rata ocazia de a vedea în acțiune echipa Capricci, sub îndrumarea unui MasterChef. Pe bune!”, este mesajul organizatorilor.
Atenția la detalii este una care îl caracterizează pe Chef Sebok. Pe lângă prezentarea impecabilă a preparatelor, accentul cade și pe puritatea ingredientelor și valoarea nutrițională a mâncărurilor servite, iar nevoile clienților dictează includerea unor meniuri speciale.
Capricci continuă astfel o tradiție începută în urmă cu doi ani. Chef Sebok a fost atunci prezent în bucătăria restaurantului tot pentru a pregăti un meniu care să le ofere clienților o adevărată excursie prin gastronomia internațională. Bucătarii au învățat de la MasterChef importanța unei execuții perfecte, dar și faptul că ingredientele proaspete și de calitate sunt secretul unui preparat culinar care trebuie să fie nu doar gustos, ci și hrănitor. Chef Sebok le-a făcut atunci sătmărenilor și o surpriză. Le-a pregătit atunci o friptură de porc pe care o gătește de obicei acasă, copiilor săi.