Toate marile fabrici din municipiul Satu Mare caută muncitori. Sute de locuri de muncă

Marile unități de producție din județul Satu Mare se confruntă cu o criză acută de muncitori. În județul Satu Mare se caută peste o mie de muncitori. Firmele sunt nevoite să aducă muncitori chiar și din județele învecinate.

De exemplu, producătorul de canapele şi paturi tapiţate GP Sofa din Satu Mare, controlat de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone, vrea să recruteze 200 de oameni pentru noua unitate de producţie dez­vol­ta­tă la Satu Mare.

De asemenea, Draxlmaier Satu Mare are nevoie de cel puțin 800 de angajați în vederea deschiderii unei noi secții. Pentru a-și atrage oameni, marile fabrici sunt dispuse să ofere tot felul de facilități, de la prime de instalare până la bonusuri pentru muncitorii care aduc alți muncitori.

De asemenea, Electrolux angajează 10 persoane, Unio caută 16 muncitori, Zolner dorește să angajeze 20 de persoane, iar fabrica de ciocolată din Odoreu caută 15 muncitori.

”Este foarte greu de găsit, la noi în județ, o astfel de masă de oameni. Da, are nevoie de angajați și vom încerca să-i ajutăm”, a spus directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, Simona Derșidan.

Inregistrare-domenii-728x90

3 Comments on "Toate marile fabrici din municipiul Satu Mare caută muncitori. Sute de locuri de muncă"

 1. Plătiți mai bine oamenii și nu va mai trebui sa căutați. Ați cam epuizat baza de muncitori care sau saturat de voi.cei care au plecat ca au fost prost plătiți pentru munca ce au depuso nu se mai întorc în mod sigur

  View Comment
 2. Angajatorii caută muncitori… muncitorii caută salarii!
  Oare de ce nu se întâlnesc cererea şi oferta, unde o fi hiba!?

  View Comment
 3. fabricile di n sm cauta fraieri pe post de sclavi!carte multa nu se cere ,prost sa fi ,sa ai putere!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Mai multe despre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca
Șomerii NU vor să muncească. Cum s-au ÎNGHESUIT să CERȘEASCĂ ștampile (FOTO&VIDEO)

Închide