Secția ȘOC a Spitalului Județean. Infirmierele FUG efectiv de acolo

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, prin vocea managerului Marcela Papici și a directorului de Îngrijiri Medicale, Raluca Tarba, au precizat că se confruntă cu o criză de infirmiere și femei de servici.

Cele mai multe posturi de infirmiere – zece din cele 13 – sunt vacante la Secția de neurologie.

”Aici vin infirmierele, stau o lună sau două, și pleacă”, a spus Marcela Papici, lăsând să se înțeleagă că solicitările sunt foarte mari pe această secție.

Mai exact, 80% din pacienți nu se pot mișca și necesită îngrijire continuă. Astfel, din cauza volumului mare de muncă, angajații preferă să plece.

Conform aceleiași surse, se vor organiza noi concursuri pentru ocuparea a 43 de posturi. Este vorba despre 30 de îngrijitori de curățenie și 13 infiermieri.

Conducerea Spitalului Județean a precizat că dosarele se pot depune începând din 23 aprilie, iar concursurile vor avea loc în 24 și 25 iunie. În ceea ce privește pachetul salarial, îngrijitorii de curățenie pot încasa între 1.000 și 1.500 de lei – în funcție de vechime, iar ale infiermierilor între 1.300 și 1.800 de lei. Condiția pentru infirmiere este să fi început măcar școala de infirmiere pentru a se putea prezenta la concurs.

Inregistrare-domenii-728x90

1 Comment on "Secția ȘOC a Spitalului Județean. Infirmierele FUG efectiv de acolo"

  1. Apoi da daca minoritățile umbla sa faca planul la internări…te sparge..de nu te poți mișca..vine Banu la doctor..si la infirmieri

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Mai multe despre reabilitare, sanatate
AVORTURILE spontane, fără EXPLICAȚIE în vestul județului. Nimeni nu cunoaște cu exactitate cauza

Închide