Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a fiului unui deputat sătmărean. Mesajul pentru tatăl său

Un tânăr a scris o scrisoare extrem de emoționantă către tatăl său, deputat de Satu Mare. Independent de orice calcul electoral, fiul deputatului sătmărean a postat pe profilul său de Facebook un mesaj care are menirea să sublinieze valorile tradiționale profunde ale familiei, transmise de un părinte prin puterea exemplului.

Este vorba de Rareș, un tânăr extrem de promițător, student al Universității Tehnice din Munchen, pentru tatăl său, deputatul Octavian Petric.

”Tată, vreau să te felicit pentru toate realizările din timpul mandatului de deputat, pe care, în aceste zile îl vei încheia cu fruntea sus, așa cum ai spus! Tată, tu ești un OM cum rar întâlnești în aceste vremuri, de aceea ți-am spus de multe ori că “tu nu esti ca și ceilalți”…. tu ești un om de cuvânt, onest, sufletist, credincios… tu răspunzi la telefon la ore târzii sau foarte matinale, duminica când suntem cu toții la masă… tu ai o vorbă bună și de încurajare pentru toată lumea, tu ești dispus mereu să ajuți pe oricine îți cere ajutorul, dar și pe cei ce nu ți-l cer…tu ești cel mai tolerant om pe care l-am cunoscut… tu știi sa ierți pe aceia care au greșit față de tine, spunând mereu că “Dumnezeu e sus și ne vede pe toți”, a scris Rareș Petric.

Rareș subliniază, în mesajul său, valorile pe care tatăl său i le-a transmis. Valori pe care le-a însușit și care au stat la baza dezvoltării sale umane și profesionale.

”Toate aceste lucruri mi le-ai inoculat mie și lui Răzvan…Ne-ai învățat că dacă vrem să fim respectați mai întâi trebuie să respectăm… Ne-ai învățat că dacă vom spune adevărul , ori de câte ori vom fi întrebati vom răspunde același lucru… Ne-ai spus că nimic nu e întâmplător în viață și că orice faptă rea se va întoarce împotriva noastră… Sunt mândru de tine, TATĂ, sunt mândru că sunt fiul tău! De aceea, voi fi alături de tine, chiar și atunci (acum) când nu sunt de acord cu alegerea pe care ai făcut-o, conștient fiind că o faci doar de dragul binelui și al dragostei față de oameni! Sunt mândru de tine, tată! Succes, deputatul meu, Octavian Petric”, a mai scris Rareș Petric.

Rareș Petric, alături de tatăl și modelul său în viață

Rareș Petric, alături de tatăl și modelul său în viață

 

 

Inregistrare-domenii-728x90

1 Comment on "Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a fiului unui deputat sătmărean. Mesajul pentru tatăl său"

  1. Elena Horber | decembrie 9, 2016 at 08:38 |

    Frumoasa si emotionanta scrisoare .Felicitari .

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Citește articolul precedent:
Satele FANTOMĂ ale județului Satu Mare. Care este ISTORIA acestor locuri FOTO

Închide