REVOLTĂTOR! Asistentă de la Spitalul Județean, PRINSĂ că a trimis un aparținător să cumpere SERINGI

Caz revoltător la Spitalul Județean Satu Mare! O asistentă a trimis aparținătorul unui bolnav la farmacia de lângă spital să cumpere seringi! Cu toate că pe stocul secției se aflau destule seringi!

Revoltat, bărbatul nu s-a dus la farmacie, ci s-a dus direct în biroul managerului Marcela Papici. După o scurtă anchetă internă, Marcela Papici a confirmat varianta aparținătorului. Totuși, Marcela Papici susține că acest caz este unul izolat și el nu poate arunca un stigmat asupra celor 1.600 de angajați ai Spitalului Județean, care și-ar face treaba conștiincios.

”Din păcate, dintr-un prost management la nivel de secție, de exemplu, dintr-o lipsă de corectă aplicare a unor proceduri se mai pot întâlni extrem de rar situații de genul acesta. De fiecare dată am cerut să fiu anunțată personal și, din nou, fac un apel către sătmăreni, pentru că atâta vreme cât ne străduim să fie de toate nu pot să permit ca o asistentă, și am avut caz concret, și am sancționat-o, nu s-a dus de unde era, până pe secție, ca să își ia o anumită seringă și a trimis pacientul la farmacie. Pacientul nu a mers la farmacie, ci a venit direct la mine, la birou. Și nu îmi venea să cred. Și nu mi-a venit să cred, că aveam o sută de cutii. Am mers pe fir, e adevărat! El a fost trimis la farmacie! E un caz izolat”, a declarat Marcela Papici.

Managerul Spitalului Județean a declarat că este pentru prima dată, după mulți ani, în care stocurile de medicamente și alte obiecte sanitare sunt asigurate, iar spitalul nu duce lipsă de medicamente vitale.

Spre deosebire de anii trecuți, când aparținătorii erau trimiși să cumpere medicamente de care ar fi depins viața pacienților!

Inregistrare-domenii-728x90

Fii primul care comentează! despre "REVOLTĂTOR! Asistentă de la Spitalul Județean, PRINSĂ că a trimis un aparținător să cumpere SERINGI"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Mai multe despre Spitalul Judetean Satu Mare
Un MORT și ȘASE persoane GRAV rănite la Satu Mare
Accident RUTIER comis de un TÂNĂR! Două FEMEI au ajuns la Spital

Închide