Raed Arafat: Super AMBULANȚĂ și personal medical suplimentat la Urgențele din Satu Mare

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a decis ca ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă, cu personalul medical cu tot, să fie mutată temporar din curtea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență în folosința Unității de Primire Urgențe Satu Mare.

În acest moment există o dispoziție scrisă în acest sens, au declarat surse medicale pentru PresaSM.ro. Mai mult, conform acelorași surse, medicul și personalul de pe Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă va lucra în Unitatea de Primire Urgențe când nu au intervenții în teren.

Demersul instituțional a fost făcut către secretarul de stat Raed Arafat, în urmă cu câteva săptămâni, de managerul Spitalului Județean, Marcela Papici.

Ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă a intrat în dotarea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență în data de 5 ianuarie 2015.

Înființat în urma colaborării dintre Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă are în componență medici specialiști de medicină de urgență, asistenți medicali special instruiți, precum și paramedici cu experiență.

Ambulanța de tip C a fost achiziționată din Fonduri Europene prin Consiliul Județean Satu Mare.

Inregistrare-domenii-728x90

Fii primul care comentează! despre "Raed Arafat: Super AMBULANȚĂ și personal medical suplimentat la Urgențele din Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Mai multe despre Spitalul Judetean Satu Mare
OPINIE. Hienele politice vor milioanele Spitalului Județean Satu Mare

Închide