Cred ca dacă la Carei s-ar fi intervenit chirurgical pentru …

Comment on OPINIE. Politicienii cosmetizează și moartea în Satu Mare by CRISTUR.

Cred ca dacă la Carei s-ar fi intervenit chirurgical pentru amputarea picioarelor degerate acea persoană ar fi trăit, însă dacă nu ai bani nu te bagă nimeni în seamă. Părerea mea este că vorbim despre un malpraxis și autoritățile ar trebui să se sesizeze în acest caz.

Recent Comments by CRISTUR

Viceprimarul Albu: ”Cea mai mare firmă din județ ia în calcul închiderea porților”
Dl. viceprimar, nu cumva Primăria întocmește dosarul persoanelor asistate și verifică legalitatea obținerii acestor ajutoare? De ce acceptați ca în locul persoanelor care trebuie să efectueze muncă în folosul comunității să vină alți membri ai familiei respective? De ce nu culegeți informații (cu ajutorul poliției locale) despre veniturile pe care aceștia le obțin pe lângă acest ajutor sau care sunt plecate la muncă în străinătate sau în alte localități din țară? Câte dosare au fost refuzate la plată de primărie?


SURSE. 5000 de euro un post de asistent la Spitalul Județean! Conducerea taie în carne vie
Este adevărat, poate că 5.000 euro este exagerat, dar așa se întâmplă în toate unitățile de stat inclusiv în rândul preoților unde suma crește mult peste 5.000 euro, dar DNA – ul nu are timp de așa ceva, ei fabrică dosare politicienilor!!!


FOTO. Primul accident grav la Burdea. Fetiță lovită de un autobuz. Era cu mama sa
Ce legătură are traversarea neregulamentară a fetiței cu intersecția „Burdea”? Vă rog să nu mai exagerați cu titlurile acestea!!!


Mărturii dezarmante ale unui pacient străin în Spitalul Județean. A fugit în Ungaria
Ca la noi la nimeni. Se intervine chirurgical după câteva zile când nu se mai poate face nimic și rămâi cu handicap și mai vor salarii mărite, pentru ce, pentru nepăsare!!!


Spitalul Județean confirmă. Un neamț a amenințat personalul medical
Așa e la noi, medicii fac ce vor, nu-i interesează de pacienți dacă nu dau șpagă!!! Să ții un pacient în spital trei zile zile fără ca să-i faci ceva e o tâmpenie. Rușine!!!


Inregistrare-domenii-728x90
Citește articolul precedent:
Un sătmărean a ajuns la Urgențe, după ce a fost luat în plin de o mașină

Închide