Cred ca dacă la Carei s-ar fi intervenit chirurgical pentru …

Comment on OPINIE. Politicienii cosmetizează și moartea în Satu Mare by CRISTUR.

Cred ca dacă la Carei s-ar fi intervenit chirurgical pentru amputarea picioarelor degerate acea persoană ar fi trăit, însă dacă nu ai bani nu te bagă nimeni în seamă. Părerea mea este că vorbim despre un malpraxis și autoritățile ar trebui să se sesizeze în acest caz.

Recent Comments by CRISTUR

Consiliul Local și Primăria au aruncat ilegal taxa specială de salubritate în cârca sătmărenilor
Felicitări Prefecturii și la Carei s-a introdus taxa de mediu eu am cerut explicații printr-o sesizare și aștept răspunsul de la Bio Florisal Carei. Conform OUG 196/2005 taxa de mediu se plătește de către agenții economici și de către unitățile administrative și nicidecum de către persoanele fizice. Aștept ca presa să aprofundeze acest subiect.


Viață de coșmar pentru salariații din Satu Mare. Patronii nu respectă drepturile angajaților
Asta da activitate a ITM-ului, din 171 sancțiuni doar 10 cu amendă restul avertismente, halal activitate, mă mir că nu le-a fost rușine să publice astfel de date. Inspectorii sunt în cârdășie cu patronii care nu respectă legislația, din 10 muncitori doar doi sunt cu contract de muncă, în special în construcții și agricultură.


Jandarmii avertizează: Tensiuni foarte mari din cauza drumurilor impracticabile
Vinovați de această situație sunt conducătorii Consiliului Județean care trebuiau să prevadă și contestațiile în momentul în care s-a realizat caietul de sarcini și s-a stabilit data licitației și să nu tot dea vina pe contestatari.


În sfârșit! Un sătmărean, OMUL care poate decide soarta echipei Steaua București
Nu este normal ca din banii publici să se finanțeze cluburi sportive și culturale pentru profesioniști sub umbrela ministerelor. Din acei bani se pot plăti salarii și alte sporuri pentru angajații din aceste ministere, care într-adevăr muncesc.
Da sunt de acord ca să fie competiții sportive și culturale de amatori care să se desfășoare între angajații acestor instituții și nu să facem ofițeri și generali toți sportivii și artiștii. Suntem tot în perioada comunistă în această situație.


Reacția conducerii Poliției Satu Mare la ACUZAȚIILE polițiștilor
Să se verifice notele de fundamentare pentru că sunt falsuri crase se trece in aceste note activitatea altor polițiști din secția respectivă și nu a celui propus pentru primă!!!


Inregistrare-domenii-728x90
Citește postarea anterioară:
VIDEO. Un șofer a blocat o stradă întreagă în centrul Sătmarului

Închide