FOTO. Ofensivă masivă împotriva cerșetorilor. Zeci de persoane ridicate. Kereskenyi: Nu le dați bani!

Primăria Satu Mare informează, printr-un comunicat de presă, că în dimineața zilei de 16 iunie 2017, efective ale Poliției Locale Satu Mare împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au participat la o acțiune de identificare a persoanelor care locuiesc fără forme legale în zona inundabilă a Someșului – Ștrandul Vechi.

În cadrul acestei acțiuni au fost identificate 30 de persoane, care au fost conduse la sediul Poliției Municipiului pentru identificare și luarea în evidență deoarece, majoritatea dintre acestea nu au domiciliul pe raza municipiului Satu Mare, ci în alte localități din județ (ex. comuna Apa).

“Dorim să atragem în această activitate de eradicare a cerșetoriei inclusiv cetăţenii municipiului Satu Mare. Sătmărenii trebuie să înțeleagă că prin oferirea de bani persoanelor care apelează la mila publică, acestea sunt menținute pe străzile orașului. Îi rugăm pe această cale pe sătmăreni să nu mai dea bani cerșetorilor”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Poliția Locală are un plan-cadru de cooperare cu Poliția Municipiului pe linia eradicării fenomenului cerșetoriei. În planul de patrulare sunt cuprinse arterele principale ale municipiului Satu Mare, parcurile, piețele și mai ales zona centrală, unde de-a lungul timpului au fost identificate cele mai multe persoane care apelează la mila publică.


aplicatia inapropiere.ro satu mare

2 Comments on "FOTO. Ofensivă masivă împotriva cerșetorilor. Zeci de persoane ridicate. Kereskenyi: Nu le dați bani!"

  1. Ciprian P. | iunie 21, 2017 at 01:33 |

    Dacă nu mă înşel, caritatea era o virtute creştină: a da pomană celor care o cer era considerat ca o faptă bună, ajutând la mântuirea sufletului.

    View Comment
  2. De proxenetii si curvele de pe strada Horea si Corso inclusiv cersetorii ce se perinda pe la toate terasele de zeci de ori zilnic se va lega oare cineva sa faca odata si pentru totdeauna curatenie?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Mai multe despre Politia Locala
Primarul Kereskenyi Gabor: Gata cu dormitul și bătăile la Poliția Locală!

Închide