Gest de mare OM! Un tânăr din Satu Mare ajută oamenii străzii. Să fim ALĂTURI de el

Florin Brîndușan este un tânăr din municipiul Satu Mare care a recurs la un gest aproape imposibil de descris în cuvinte. A inițiat o campanie prin care vrea să ajute oamenii străzii. Și o face fără niciun fel de interes egoist. Vrea doar să le dea o șansă semenilor noștri care au ajuns pe stradă. Cu atât mai mult cu cât suntem în prag de iarnă.

Florin Brândușan intenționează să împartă mâncare, ceai cald și haine de iarnă pentru persoanele fără adăpost. Și pentru a fi cât mai eficient, iar acțiunea să aibă cât mai mare succes, acesta face apel și către alte persoane cu suflet mare.

”Bună să vă fie inima! Fiind friguț, am venit cu ideea de-a ajuta persoanele fără posibilitatea de-a avea pe cineva care să le ajute. Daca aveți haine ori altceva care le-ar putea fi de folos pe timpul iernii, vă rog să fiți atenți la continuare: începând de astăzi, 07 Noiembrie – 20 Noiembrie, 2016, adun persoane, ca să împărțim hrană (Sandwich-uri, ceai cald sau orice altceva ușor și repede de preparat) oamenilor străzii. Cine dorește și cunoaste pe cineva care ar putea și ar vrea să facă parte din asta (să ma ajute și să facă un gest frumos), să-mi scrie în privat. Mulțumesc!”, este apelul lui Florin Brîndușan, lansat pe Facebook.

Florin Brîndușan

Florin Brîndușan

 

Astfel, toți cei care vor să dea o mână de ajutor îl pot contacta pe Florin Brîndușan pe pagina lui de Facebook.

 

PresaSM.ro se alătură necondiționat acestui demers și va sprijini întreaga acțiune. Persoanele care vor să se alăture acestei cauze pot să contacteze și redacția noastră. Atât pe pagina de Facebook – Presa Satu Mare, sau să trimită un mesaj la adresa [email protected] (Toate mesajele vor fi redirecționate către Florin Brîndușan).

Inregistrare-domenii-728x90

1 Comment on "Gest de mare OM! Un tânăr din Satu Mare ajută oamenii străzii. Să fim ALĂTURI de el"

  1. Sunt perfect de acord dacă ÎNAINTE să le dea mâncare, haine etc. îi pune SĂ FACĂ CURAT acolo unde stau, să adune gunoaiele din jurul lor, pe care ei le fac.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Mai multe despre campanie umanitara
Transplant hepatic REUȘIT pentru Cristi Frizeru, unul dintre cei mai SIMPATIZAȚI sătmăreni

Închide