FOTOGALERIE. Writtenhouse Satu Mare. Restaurantul cu o bucătărie senzațională, calitate la superlativ
Restaurantul WrittenHouse s-a născut dintr-o frumoasă poveste de familie care a început acum mulţi ani şi s-a concretizat în decembrie 2021. Totul a plecat de la pasiunea sătmărencei Anca Oprea pentru călătorii şi rețete culinare spectaculoase. Fiind impresionată de calitatea restaurantelor din Europa și Statele Unite ale Americii, care pun mare preţ pe calitatea ingredientelor, a procesului de gătire, a servirii şi, nu în ultimul rând a ambientului, a luat naștere Writtenhouse.
Anca Oprea, alături de bucătarii Writtenhouse, și-au propus să aducă rețeta de succes a restaurantelor din Europa occidentală și Statele Unite ale Americii și în municipiul Satu Mare. Și au reușit! Aici găsiți rețete originale și ingrediente de cea mai bună calitate! Vorbim despre preparate din carne de porc, miel, vită, pui, rață sau pește. Dar și prăjituri delicioase, pregătite din cele mai bune ingrediente. Iar întreaga echipă Writtenhouse participă la crearea unei atmosfere plăcute prin servire și atenția acordată clienților, pentru a putea fi cât mai aproape de ceea ce își doresc.
O zi bună începe la Writtenhouse
O zi bună începe cu o cafea savuroase sau un fresh plin de vitamine, care să vă ofere o stare de bine și multă energie pentru întreaga zi. Writtenhouse are o ofertă foarte diversificată de cafea, de la Espresso, Espresso Macchiato, Latte classic, Frappé Clasic, Cappuccino sau Cappuccino vienez, până la Flat white sau Latte with flavours. Cât despre fresh-uri… vă dăm trei exemple sugestive: fresh juice orange, fresh juice grapefruit sau fresh juice mixt.
Preparate spectaculoase
Dacă sunteți adepții supelor cremă, aici găsiți supă cremă hribi, supă cremă de morcovi sau supă cremă brocoli. Nu putem să pierdem ocazia și să vă povestim despre un platou mixt spectaculos, care conține mozzarella, camemberg, parmezan, brânză cu mucegai, cașcaval afumat, brie, struguri, nucă, prune uscate, gem de afine, grisine cu cașcaval, prosciutto, salam picant italienesc, salam de vită, stagionate sau bresaola.
Una dintre rețetele proprii, care face senzație, este cotletul vită Writtenhouse, iar în farfurie veți regăsi cotlet de vită, ou, salată prestige, roșii cherry, dressing de citrice și cartofi steak cu rozmarin. Iar îmbinarea acestor ingrediente este desăvârșită de bucătarii restaurantului, cu o mare experiență în domeniu și o pasiune pe măsură.
Este păcat să nu încercați și creveții cu avocado, creveții cu orez și legume sau mixtul marin: calamari, creveți, midii, peștișor sarde. Bucătarul șef vă recomandă somonul Writtenhouse, iar printre ingrediente se numără somon, beby spanac, parmesan, fasole verde, baby morocov sau porumb. Să nu uităm de păstrăvul în smântână, cu mămăligă pufoasă.
Patiserie care te lasă fără cuvinte
Iar acum ajungem la partea de patiserie. Aici continuă simfonia de gusturi desăvârșite, cu ingrediente de cea mai bună calitate, îmbinate de maeștrii cofetari.
”Noi avem laboratorul propriu, unde folosim cele mai bune ingrediente. În prăjiturile noastre nu veți găsi margarină sau alte grăsimi vegetale. Folosim doar unt și cacao de cea mai bună calitate, frișcă naturală, ciocolată belgiană. Tocmai acesta este motivul pentru care prăjiturile noastre, inspirate de pe tot globul, sunt sățioase și delicioase”, ne spune Anca Oprea.
Vă prezentăm câteva sortimente de prăjituri care vă vor convinge să deveniți clienți fideli: Chocolate cake fistic, Oreo cake, Carrot cake, Pavlova cake, Doboș, Ecler de ciocolată, Ecler caramel, Ecler vanilie, Profiterol zmeură, Red Velvet cake, Black Velvet cake, Amandină, Brioșe ciocolată, vanilie, piersică sau cocos, Cheesecake, dar și Cornulețe cu nucă, Pogăcele cu unt sau Covrigei cu cașcaval.
Unde ne găsiți: WRITTENHOUSE, Strada Horea, Nr. 9, vizavi de Banca Comercială.
Sună-ne pentru comenzi și rezervări: 0755.738.649
Orar: Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sâmbată/Duminică: 10:00 – 21:00
SITE: writtenhouse.ro
Facebook: https://www.facebook.com/writtenhouserestaurant