Nu are nicio legătură cu Apaserv! PresaSM.ro a fost singurul …

Comment on EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI by presasm.

Nu are nicio legătură cu Apaserv! PresaSM.ro a fost singurul site din județul Satu Mare care a criticat Apaserv. Citește aici…https://presasm.ro/salarii-revoltatoare-la-apaserv-se-castiga-mai-mult-decat-oriunde-judet/. Toate anchetele noastre se bazează pe informații REALE, ȘTIINȚIFICE, de neatacat! Înainte să faceți atacuri gratuite mai bine vă gândiți puțin! Sau citiți conținutul sitului!

presasm Also Commented

EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI
Datele le-am publicat în material. De exemplu: ”au fost constatate probe de apă de fântână cu depășiri ale limitei maxim admise pentru nitrați de 50mg/l”. Instituțiile solicitate au fost SGA, DSP, APM! Măsurătorile au fost făcute – Nota Bene – de către SGA! Nu avem acces la secrete de servici, gen cine și ce pregătire a avut persoana care a făcut măsurătorile! Stimate domn, noi ne-am făcut treaba cu vârf și îndesat! Mai departe e treaba altora! Nu ne confundați! Noi nu suntem plătiți din bani publici și nu avem capacitatea și resursele investigative ale statului român! P.S: Iar noi nu suntem obligați să ne dezvăluim sursele! Altceva?!


EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI
Noi ne facem datoria față de societate cu vârf și îndesat! Verificați secțiunea Anchete de pe situl nostru! Să își facă și instituțiile abilitate ale statului român! Și acest material nu este unul publicitar! Nu ne subestimați munca! Întrebarea este de ce ”restul” nu s-au sesizat?!


Recent Comments by presasm

Revin ninsorile în județul Satu Mare. Temperaturi de până la -10°C
E indicată: Administrația Națională de Meteorologie.


Cum a fost ucis sătmăreanul Viorel Ionel. Polițiștii francezi au deja concluziile
Aceasta a fost poziția autorităților franceze. Noi nu avem de unde să știm, dacă nu am fost acolo. De aceea am CITAT poliția franceză. Noi nu am pus nimic de la noi.


Pearl Beauty Center, cel mai nou salon de înfrumusețare. Tehnologie de ultimă generație la Satu Mare
Să înțelegem că nu e cel mai modern? Sau că tehnologia nu este de ultimă generație?


Scandal monstru, cu bâte și pistoale, la un club din centrul municipiului Satu Mare
Pentru că noi ne facem treaba, de acolo știm. Pentru că datele asta spun. Bucurați-vă că are cine să vă informeze, altfel nu ați afla nimic… În plus, e și gratuit!


FOTO. Poliția Locală se sesizează și de pe …Facebook
Doamnă R.F. Câteodată e bine să vedem și bârna din ochii noștri…aplicatia inapropiere.ro satu mare
Citește articolul precedent:
FOTO/VIDEO. Zeci de polițiști din Satu Mare protestează. Polițiști în lanțuri pe străzi

Închide