Nu are nicio legătură cu Apaserv! PresaSM.ro a fost singurul …

Comment on EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI by presasm.

Nu are nicio legătură cu Apaserv! PresaSM.ro a fost singurul site din județul Satu Mare care a criticat Apaserv. Citește aici…https://presasm.ro/salarii-revoltatoare-la-apaserv-se-castiga-mai-mult-decat-oriunde-judet/. Toate anchetele noastre se bazează pe informații REALE, ȘTIINȚIFICE, de neatacat! Înainte să faceți atacuri gratuite mai bine vă gândiți puțin! Sau citiți conținutul sitului!

presasm Also Commented

EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI
Datele le-am publicat în material. De exemplu: ”au fost constatate probe de apă de fântână cu depășiri ale limitei maxim admise pentru nitrați de 50mg/l”. Instituțiile solicitate au fost SGA, DSP, APM! Măsurătorile au fost făcute – Nota Bene – de către SGA! Nu avem acces la secrete de servici, gen cine și ce pregătire a avut persoana care a făcut măsurătorile! Stimate domn, noi ne-am făcut treaba cu vârf și îndesat! Mai departe e treaba altora! Nu ne confundați! Noi nu suntem plătiți din bani publici și nu avem capacitatea și resursele investigative ale statului român! P.S: Iar noi nu suntem obligați să ne dezvăluim sursele! Altceva?!


EXCLUSIV! POLUARE foarte GRAVĂ ținută la STRICT SECRET în județ! Nicio instituție nu vorbește, iar medicii sunt SPERIAȚI
Noi ne facem datoria față de societate cu vârf și îndesat! Verificați secțiunea Anchete de pe situl nostru! Să își facă și instituțiile abilitate ale statului român! Și acest material nu este unul publicitar! Nu ne subestimați munca! Întrebarea este de ce ”restul” nu s-au sesizat?!


Recent Comments by presasm

”Record” național” Avem localitatea cu cea mai drastică scădere a populației din România
Calculele au fost refăcute fără Racșa. Din păcate! Deci, sunt reale!


SURPRIZĂ. Nu a fost ”bun” pentru Poliția Satu Mare, dar e bun pentru Crima Organizată
Pentru că nu permitem atacuri la persoană fără dovezile de rigoare. Scrie în condițiile pentru publicarea comentariului. Vă mulțumim pentru atenție


FOTO/VIDEO. Canadienii au ajuns în Satu Mare. Cum vor interveni la sonda de la Moftin
Uitați-vă la imaginile video. Așa vor interveni! 🙂


Niciun ofițer nu a trecut examenul pentru șefia Poliției Satu Mare. Teoria, bat-o vina!
Vă asigurăm că nimeni nu ”plătește” nimic și nu e vorba despre nicio reclamă. Dar dacă nu vă convine, asta nu înseamnă că dvs sunteți deținătorul adevărului absolut.


FOTO. Cel mai vestic tricolor uriaș, ridicat în județul Satu Mare! La mulți ani, România!
Se vede că ați înțeles profunzimea acestui proiect. Ne referim la simbolismul zonei, etc. La multi ani, oricum!


Citește articolul precedent:
FOTOGALERIE. Prima femeie nominalizată ca și premier din istoria României. Vizită în Satu Mare

Închide