DEZVĂLUIRILE unui academician sătmărean. Cum a MURIT primul medic la Spitalul Județean Satu Mare

Academicianul doctor Virgil Enătescu a declarat azi, în plenul Consiliului Județean, cum a murit chiar un medic transportat de urgență la Spitalul Județean Satu Mare. Doctorul Virgil Enătescu a spus că medicii de la Urgență s-ar fi certat, iar pacientul – Magdalena Pap – ar fi murit. Faptele s-ar fi petrecut înainte de Revoluția din 1989.

”Primul caz care m-a impresionat extraordinar a fost înainte de Revoluție când doctorița Pap Magdalena a făcut un preinfarct pe strada Ștefan cel Mare, venind de la comisia de recrutări, ea era oftalmologul. A fost adusă cu salvarea la Urgențe și pentru că a căzut pe jos era plină de noroi. A ajuns la Spitalul Județean și au început să se certe lăsând-o pe targă, dacă aparține de spitalul de acolo sau de spitalul de dincoace, pentru că așa se împărțeau prin Someș, cele două zone. Și atâta s-au tot certat până au constatat că a murit, acolo pe targă”, a spus acad. dr. Virgil Enătescu.

Academicianul sătmărean îi numește pe acei medici ”criminali”, precizând că unii dintre ei ar mai fi profesat și după acel caz.

”Acei criminali au continuat să lucreze în profesia de medic, ba mai mult decât atât, să încerce să mă pedepsească când am zis că aceste două spitale trebuie unite. Unirea lor eu am făcut-o”, a mai declarat dr. Enătescu.

Acad. dr. Virgil Enătescu a declarat că a atras atenția asupra faptului că s-ar putea să urmeze și un deces dacă lucrurile nu s-ar modifica.

”Ultima dată când am luat cuvântul asta am și spus: Vor urma cazuri de deces! Au urmat? Au urmat! Eu nu acuz acum pe nimeni, însă nu scapă de mine în momentul în care am toate datele clare!”, a conchis Virgil Enătescu.

 

Inregistrare-domenii-728x90

Fii primul care comentează! despre "DEZVĂLUIRILE unui academician sătmărean. Cum a MURIT primul medic la Spitalul Județean Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Mai multe despre Spitalul Judetean Satu Mare
PRIMUL protest la Spitalul Județean Satu Mare. SUTE de persoane au participat (FOTOGALERIE)

Închide