Cursuri de calificare pentru şomeri. Peste 100 de locuri pentru cinci meserii

foto:scoala.bella-italia.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare va începe în luna martie cursuri de calificare pentru cinci meserii. Sătmărenii interesaţi pot obţine calificări în domenii precum contrabilitate sau patiserie. În total, sunt disponibile peste 100 de locuri pentru meserii precum lucrător în structuri, dulgheri şi tâmplari, contabili, inspectorii de resurse umane şi cofetari. Cursurile se vor organiza în municipiul Satu Mare , cu excepţia celui de contabilitate care va fi susţinut la Negreşti-Oaş.

Şomerii indemnizaţi şi cei neindemnizaţi, care doresc să urmeze unul dintre cursurile de formare profesională se pot adresa AJOFM Satu Mare.

Inregistrare-domenii-728x90

Fii primul care comentează! despre "Cursuri de calificare pentru şomeri. Peste 100 de locuri pentru cinci meserii"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*