Care a fost cel mai EFICIENT deputat sătmărean. Cel mai bun RAPORT dintre proiecte și legi adoptate

foto: rfi.ro

La finalul actualului mandat 2012 – 2016 al celor cinci parlamentari sătmăreni se impune o analiză a activității lor. Este vorba despre deputații Octavian Petric, Kereskenyi Gabor, Andreea Paul, Erdei Istvan și Ovidiu Silaghi.

Dacă este să vorbim în termeni de eficiență, adică cele mai multe legi inițiate și concretizate, Octavian Petric este parlamentarul cu cele mai multe reușite. Față de ceilalți deputați, Octavian Petric are în plus și un proiect de hotătâre inițiat. Pe locul secund se află actualul primar al municipiului Satu Mare și fost deputat Kereskenyi Gabor.

Activitatea parlamentară în cifre a deputatului Octavian Petric arată un număr de 53 de propuneri legislative inițiate, din care 13 legi promulgate. Spre deosebire de ceilalți deputați sătmăreni, Octavian Petric are și un proiect de hotărâre inițiat. Fapt care îl propulsează pe prima poziție.

petric-octavian
Activitatea parlamentară în cifre a deputatului Kereskenyi Gabor arată un număr 54 de propuneri legislative inițiate, din care 13 promulgate. Spre deosebire de Octavian Petric, Kereskenyi Gabor – actualmente primar al municipiului Satu Mare, nu are niciun proiect de hotărâre inițiat. Actualul edil șef al municipiului Satu Mare este pe locul doi la acest capitol.

kereskenyi_gabor
Activitatea parlamentară a deputatului Erdei Istvan arată un număr de 59 de propuneri legislative inițiate, din care 10 promulgate.

erdei_d_istvan14
Activitatea parlamentară a deputatului Andreea Paul indică un număr de 90 de propuneri legislative inițiate, din care opt promulgate ca și legi.

paul_maria_andreea
Activitatea parlamentară a deputatului Ovidiu Silaghi arată 17 propuneri legislative inițiate, din care două promulgate ca și legi.

silaghi_ovidiu_ioan
NOTA REDACȚIEI: Materialul a fost conceput pe date obținute de pe situl electronic al Camerei Deputaților.

Inregistrare-domenii-728x90

6 Comments on "Care a fost cel mai EFICIENT deputat sătmărean. Cel mai bun RAPORT dintre proiecte și legi adoptate"

 1. Nu înțeleg,Andreea Paul are 90 de propuneri și e abia pe locul 4 iar Petric are 53 dar e pe locul 1 ?

  View Comment
 2. E vorba despre eficiență. Câte au și fost adoptate și promulgate. Nu interpretați în alt registru

  View Comment
 3. Eu cred ca domnul Stef va fi un deputat foarte bun!

  View Comment
 4. ADRIAN STEF ESTE CEL MAI PARSIV POLITRUC SATMAREAN. UN CIOCOI ROMAN CU CETATENIE MAGHIARA.

  View Comment
 5. eu merg in continuarea pe mana lui Silaghi, am vazut ca a facut ceva, are experienta

  View Comment
 6. Trebuie vazut si continutul. Cele mai importante initiative au fost ale lui Silaghi. Are increderea mea si de acum ianinte.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Citește articolul precedent:
Un nou DOSAR PENAL în scandalul reportajului ”The Sun” de la Carei

Închide