În campanie au fost MIERE, acum sunt FIERE. Politicienii care au întors SPATELE oamenilor

În campania electorală pentru alegerile locale sătmărenii au fost asaltați cu promisiuni care mai de care. Chiar soarele și luna s-au apropiat periculos de mult de planeta noastră. Orice, numai să primească votul din partea oamenilor.

Dar trecerea timpului filtrează politicienii buni de demagogi și ies la suprafață adevăratele caractere. Este și cazul orașului Tășnad, acolo unde majoritatea oamenilor au votat o schimbare. Care s-a și produs.

Acum, la jumătate de an distanță, oamenii care i-au votat au dorit să afle ce planuri de viitor au. Ce proiecte și ce au făcut până acum. Dacă jumătate au răspuns, cealaltă jumătate a adoptat o tăcere suspectă, cel puțin în raport cu cât de vocali au fost în campanie.

Așa se face că administratorii grupului de Facebook ”Orașul Tășnad” – cu circa 6.000 de membri – le-au pus două întrebări simple și de bun-simț consilierilor din Tășnad: ”Unde vedeți Tășnadul pestre 4 ani? Planul dumneavostră ca și consilier? Ce faceți zi de zi pentru tășnădeanul de rând? Proiect, plan, idee, etc… 🙂 “Cu subiect și predicat!”.

Au fost întrebați administratorul public Mândreanu Remus, consilierii locali Merk Vasile, Zsido Lorant, Mustea Andaluzia, Racolța Gheorghe, Farcău Adrian, Maier Călin, Aciu Bianca, Onac Augusta, Bendel Jozsef, Katona Peter, Vinkler Vasile, Kiskasza Barna Balazs și Ionel Astalâș.

Uitând cât de ”dulci” au fost în campanie, nici nu s-au sinchisit să răspundă acestor întrebări elementare pentru orice ales local următorii: Remus Mândrean (PNL), Merk Vasile (P.N.L), Racolța Gheorghe (P.N.L.), Onac Augusta (P.S.D.), Bendel Jozsef (U.D.M.R.) și Astalâș Ionel (P.M.P.).

Uitând probabil că administratorul public este plătit din bani PUBLICI, primarul orașului Tășnad, Grieb Francisc, a sărit să apere și să justifice tăcerea administratorului public.

”Cu părere de rău, dar consider că angajatii primăriei au obligația să dea explicații Consiliului Local de câte ori sunt solicitați, dar nu pot răspunde la solicitări sosite pe rețelele de socializare. Ei își desfașoară activitatea pe bază de contract de muncă!”, a spus primarul Tășnadului.

Serios, domnule primar?! Chiar așa să spună legea?! Aceasta este democrația și transparența clamată în campanie?! Suntem curioși ce o să le spuneți la aceiași alegători peste patru ani. Asta în caz o să mai doriți vreo funcție PUBLICĂ.

Inregistrare-domenii-728x90

Fii primul care comentează! despre "În campanie au fost MIERE, acum sunt FIERE. Politicienii care au întors SPATELE oamenilor"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*


Mai multe despre Primaria Tasnad
Cea mai MODERNĂ primărie din județ a fost INAUGURATĂ (FOTOGALERIE)

Închide