Bolnavii din Spitalul Județean Satu Mare, mâncare ”privată”. S-a renunțat la bucătăria proprie
Pacienții din Spitalul Județean Satu Mare vor beneficia din nou de mâncarea servită în caserole. Din câte se pare, s-a renunțat la bucătăria proprie, care se pare că ar fi implicat cheltuieli prea mari.
Astfel, în urma unei licitații, din data de 3 ianuarie 2018, o firmă din Brașov va pregăti și servi mâncarea pentru pacienți.
Pentru a nu se lua vreo țeapă (căci trăim în România) contractul este valabil pentru o perioadă de trei luni, cu posibilitatea de prelungire pentru încă trei luni, printr-un act adițional la contract, în condițiile în care cei din conducerea Spitalului Județean vor fi mulțumiți.
Circa 1.200 de persoane, de la pacienți la personalul medical, vor beneficia de serviciile de catering. Hrana se va asigura de trei ori pe zi, care cuprinde mic dejun – hrana rece, prânz – hrana caldă de două feluri, cina – hrana caldă de un fel.
Reamintim că până în urmă cu circa trei ani mâncarea se servea din găleți, după ”modelul” fermelor de animale. Se pare că s-a reintrat în normal.
Tot un fel de pescherie. In orasul asta amarat chiar nu era o firma care sa se ocupe de papa? Pe cine prostiti la nesfarsit?
View CommentTot aceeași firmă face mâncarea la spital de 10 ani, mâncare sub ori ce critica.
View Comment