Sătmarul DURERII! Câți copii CERȘESC și de la ce VÂRSTĂ se PROSTITUEAZĂ

Singurul studiu social serios  – comandat pe raza municipiului Satu Mare de Asociația Stea – a scos la iveală un fenomen alarmant. Astfel, vârsta medie de la care copiii au început să cerşească este de zece ani, în timp ce aceştia se prostituează – în medie – de la vârsta de 14 ani.

La fel de grav este şi faptul că 14% dintre copii sunt bătuţi aproape zilnic, iar 11% dintre femei sunt agresate zilnic. Totodată, în 11% din familii cineva consumă alcool în exces sau droguri.

Există şi cazuri de sărăcie extremă în municipiul Satu Mare. Un procent de 13% din persoanele care provin din medii defavorizate au fost nevoiţi să mănânce din gunoi, în timp ce în 30% din familii cel puţin o persoană s-a culcat nemâncată din lipsa resurselor pentru hrană.

Inregistrare-domenii-728x90

1 Comment on "Sătmarul DURERII! Câți copii CERȘESC și de la ce VÂRSTĂ se PROSTITUEAZĂ"

  1. Flaviu Catalin | martie 23, 2016 at 08:14 |

    Felicitari pentru articol !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.


*