Huawei P20 Pro – Cele mai bune și cele mai proaste caracteristici
Huawei P20 Pro a devenit un telefon iubit și aclamat de mulți, în special pentru cele trei camere foto dezvoltate în parteneriat cu Leica. Unii au spus că era, la vremea lansării, cel mai bun telefon de pe piață.
Este, totuși, atât bun? Am hotărât să facem un top cu cele mai bune și și cele mai proaste caracteristici ale acestui telefon, pentru ca tu să poți lua o decizie informată atunci când alegi.
Cele mai bune
Camerele foto: cu trei camere pe spate, Huawei P20 Pro se va descurca în orice condiții. Există un senzor RGB de 40MP, un monocrom de 20MP și un teleobiectiv de 3MP 3x. Puterea procesorului Kirin 970 cu nucleul său AI combină senzorii RGB și monocromul pentru a produce imagini clare și bine expuse. Zoomul 3x este, de asemenea, mai bun decât cel de pe majoritatea telefoanelor cu module similare, care adesea ies la 2x.
Culoarea: poate părea ciudat să apelezi la o culoare ca o caracteristică avantajoasă la vânzare, dar e de ajuns să te uiți la Huawei P20 Pro ca să fii cucerit. Nuanța violet-albastru „Twilight” (crepuscul) este absolut superbă. Telefonul este strălucitor și luminos, cu un vibe de anii 80. Dacă îți plac culorile îndrăznețe, acesta este clar un model care te va satisface.
Performanță: procesorul Kirin 970 este extrem de rapid, iar software-ul este foarte bine optimizat pe Huawei P20 Pro. Așadar, schimbarea rapidă între aplicații, jocuri și editare imaginilor este foarte ușor de făcut. Animațiile sunt, de asemenea, mai fine decât la celelalte telefoane Huawei. P20 Pro este vizibil mai rapid decât Galaxy S9.
Cele mai rele
„Bretonul”: Încercarea Huawei de a include un „breton” în Huawei P20 Pro nu este foarte bună. În primul rând, există deja o margine în partea de jos a telefonului, ceea ce ar face lipsit de sens un breton în partea de sus. În al doilea rând, marginea din partea de sus nu este chiar egală cu cea din stânga și dreapta (este cu câțiva milimetri mai mare). Modul în care pictogramele sunt plasate de-a lungul bretonului este, de asemenea, ciudat.
EMUI: Huawei a îmbunătățit EMUI, de la un nivel foarte slab în 2016, dar acest sistem face în continuare probleme. De exemplu, ecranul de blocare nu afișează notificări de mai multe ori. Există, de asemenea, aplicații bloatware (software a cărei utilitate este redusă din cauza spațiului și memoriei excesive de care are nevoie), care nu au ce căuta pe un telefon scump.
Prețul: Huawei solicită peste 2.700 de lei pentru Huawei P20 Pro. Aceasta este în continuare o sumă mare de bani pentru un telefon, în ciuda faptului că prețul a scăzut considerabil de la lansare până în prezent.