Celebrul restaurant TEI – situat în Cartierul Carpați I – Bulevardul Lucian Blaga – a redeschis astăzi în municipiul Satu Mare. O combinație de tradiție și modernitate. Tradiție, pentru că toată lumea cunoaște și apreciază preparatele care au consacrat bucătăria restaurantului Tei. Modernitate, pentru că toată aparatura este de ultimă generație. Garanția unei experiențe culinare de neuitat.
Pentru clienți, restaurantul se deschide de miercuri, 8 mai.
Mircea Dobra este proprietarul restaurantului Tei. Este cunoscut de majoritatea sătmărenilor pentru jovialitatea sa. Un om sincer, mereu cu zâmbetul cu buze, un meseriaș desăvârșit. Este în domeniu de 37 de ani, iar bazele restaurantului Tei le-a pus încă de acum 26 de ani, alături de soția lui.
”Sunt în domeniu din 1981. Acest local l-am deschis în urmă cu 26 de ani. E o poveste frumoasă. Cred că am avut succes datorită cunoștințelor și ambiției și echipei cu care am pornit. Alături de soția mea, care este o femeie foarte ambițioasă, au venit copiii pe parcurs cu tinerețea lor și am făcut o afacere de succes”, spune Mircea Dobra.
Mircea Dobra este încântat de faptul că datorită seriozității, TEI a devenit și reper pentru sătmăreni. Când vorbești despre zona Carpați I, în vecinătatea Bulevardului Lucian Blaga, orice sătmărean spune simplu: ”La Tei”
”Am făcut o renovare completă, de la instalații sanitare, mobilier, ambient, interior-exterior. Am reutilat bucătăria complet, cu cele mai noi utilaje pentru a le oferi clienților noștri cea mai bună experiență culinară. Mă bucur că am făcut în Satu Mare un adevărat brand: Tei. Oricine știe unde este restaurantul, este un reper pentru toți sătmărenii. Sunt mândru de acest lucru și sper să mergem mai departe, toată lumea să fie mulțumită. Concret, raportul calitate-preț să fie unul corect”, a mai precizat Mircea Dobra.
Cât despre preparatele culinare, pe lângă mâncărurile tradiționale, rețete desăvârșite în ultimele decenii, mai sunt și câteva preparate noi, spectaculoase. Așadar, clienții sunt invitați să se convingă singuri.
”Se spune din popor că un lucru care funcționează să nu îl schimbi. Dar aducem îmbunătățiri an de an. Am venit atât cu preparate noi, dar ținem și la linia restaurantului clasic și la bucătăria românească”, este concluzia lui Mircea Dobra.
MULT SUCCES ȘI LA FOARTE MULȚI CLIENȚI. EU AM SERVIT ODATĂ CIORBĂ DE BURTĂ. E SUPER BUNĂ.
View CommentSunt client fidel , de fiecare data cand am inatlniri cu parteneri de afaceri ii duc la o „ciorba de burta” la Tei . Toti au spus ca este poate cea mai buna ciorba servita pana in acel moment . Serviviul a fost intotdeauna ireprosabil , uneori preparatele au venit cu intarziere dar , dupa primele imbucaturi , ne-am dat seama de ce …..totul este proaspat si foarte gustos .
View CommentFelicitari si La Multi Ani
bravo voua
View Commentcinste voua
View Comment