FOTO/VIDEO. Cine este bucătarul care face mâncarea de la Spitalul Județean. Meniuri bogate cu bani puțini

Conducerea Spitalului Județean Satu Mare are o sarcină destul de grea și trebuie să asigure mâncarea pentru sute de pacienți cu o alocare bugetară mică față de costurile reale de pe piață. Dacă mai punem la socoteală și majorarea prețurilor la gazele naturale sau curentul electric, putem spune că aceste meniuri sunt chiar o minune.
Dr. Ionuț Ristea este persoana responsabilă de hrana a peste 700 de pacienți din Spitalul Județean Satu Mare. Munca sa este cu atât mai importantă cu cât asigură peste 17 diete și regimuri de hrană specifice pentru fiecare afecțiune, unele diete au 5 mese pe zi, mic dejun, prânz și cină alături de două gustări servit în cele 4 locații ale SJUSM în orașul Satu Mare și Tășnad.
”Prin participarea la numeroase concursuri culinare, a demonstrat nu doar măiestrie în bucătărie, ci și o adevărată dragoste pentru perfecțiune, reușind să reprezinte cu cinste și onoare orașul nostru. Munca sa nu este doar despre preparate gustoase, ci despre alinare, despre a aduce un strop de confort și bucurie celor aflați în nevoie. Felicitări, domnule Dr. Ionuț Ristea, pentru dăruirea și profesionalismul dumneavoastră! Satu Mare vă mulțumește și vă urează mult succes în tot ceea ce faceți!”, este mesajul unor colegi și apropiați.












Prof. dr. Ionuț Ristea este coordonatorul nu ”bucătarul” ?!
View Comment