FOTOGALERIE. Concurs de bogracs la Ștrandul Tășnad! Zeci de bucătari iscusiți în concurs
Concurs de preparat celebrul bogracs în Stațiunea Balneo-Climaterică Tășnad. Au intrat în competiție 20 de echipe, la ediția cu numărul 12, reunind bucătari iscusiți, s-au înscris în competiția gastronomică organizată de către Primăria și Consiliul Local Tășnad, respectiv UDMR.
Cu această ocazie, bucătarii le-au arătat curioșilor care sunt secretele pentru un bogracs delicios, în condițiile în care fiecare participant are un alt mod preparare, ca să nu mai vorbim despre unele ingrediente care fac diferența de cele mai multe ori.
Noutatea din acest an a fost că în competiție s-a acceptat nu doar bogracs-ul la ceaun, ci orice fel de rețetă gătită la ceaun, plită sau grătar. Echipele sunt din Tășnad, comunele învecinate, dar și din județele Sălaj și Bihor. S-a gătit de la vânat la rață, de la bogracs la sarmale.
Aici s-a putut combina plăcutul cu utilul, cei de la ștrand venind să deguste și să mănânce din bunătățile pregătite cu multă generozitate de maeștrii bucătari.