În weekend, descoperă secretele bucătăriei italiene la Capricci. Preparatele delicioase, pregătite în fața clienților
Varietatea și bogația aromelor specifice bucătăriei italiene te așteaptă la acest final de săptămână la Capricci. Restaurantul le-a pregătit sătmărenilor gurmanzi un weekend de neuitat cu rețete italienești tradiționale, pregătite din ingrediente proaspete, chiar în fața clienților.
Bucătăria italiană este sinonimă cu diversitatea aromelor, armonia gusturilor, dar și cu mese savurate împreună, alături de familie și prieteni, într-un cadru plin cu bună dispoziție. Asta este și propunerea restaurantului Capricci, care îi invită pe sătmăreni la acest final de săptămână să exploreze, timp de 3 zile, secretele celei mai populare bucătării din lume, fascinanta lume a preparatelor italienești.
„Explorează alături de noi, timp de 3 zile, cultura fascinantă a bucătăriei italiene! Brânzeturi fine aduse din inima Italiei, verdețuri proaspete, paste cu gust autentic, și cele mai rafinate preparate din bucătăria italiană – toate vor fi pregătite de bucătarii noștri în fața ta, la finalul acestei săptămâni, în cadrul weekendului I T A L I A N. Pregatim mâncăruri pe care NU poți să le ratezi. Fie că vorbim despre aperitiv, preparate de bază sau felul doi, absolut toate vor fi preparate, așa cum te-am obișnuit deja, cu produse de înaltă calitate. Rezervă o masă telefonic sau pe WhatsApp: 0770 533 993”, precizează cei de la Capricci pe pagina lor de socializare.
De pe lista de meniu nu puteau să lipsească aperitivele cu mozarella de bivoliță, carpaccio și sosul de roșii cu busuioc. Sătmărenii sunt invitați să deguste și risotto-ul milanez cu șofran și piept de pui, spaghetele carbonara și faimoasa lasagna. Și nu puteam vorbi de un eveniment autentic italian fără specialități din pește.