FOTOGALERIE. Pește uriaș gătit la un restaurant din Satu Mare! În fața clienților
Iubitorii de preparate culinare inedite au fost invitați la acest final de săptămână la un show gastronomic marca Capricci. Un ton de 50 de kilograme a fost preparat chiar în fața clienților restaurantului, spre deliciul gurmanzilor.
Reprezentanții restaurantului Capricii din municipiul Satu Mare, situat în incinta mall-ului Shopping City Satu Mare, le-au pregătit clienților un eveniment unic! Denumit POMANA TONULUI, cei de la Capricci au adus din Grecia un ton de 50 de kilograme, din care au pregătit diferite preparate chiar în fața clienților.
Mai exact, chefii restaurantului, respectiv Bogdan Mate, Cristian Mălai și Claudiu Vera, au preparat sushi, grill și paste chiar în fața clienților, demonstrându-și măiestria. Evenimentul s-a întins pe trei zile, spre bucuria clienților.
Veste bună este că săptămâna următoare va fi dedicată preparatelor din Peninsula Iberică. Adică, bucătăriei spaniole, cu celebrele paella sau tacos. Dar și multe alte surprize!