Concluzie șocantă în cazul româncei ucise în incendiul care a cuprins restaurantul Transilvania din Franța
Românca de 21 de ani care a murit în urma incidentului petrecut în 2017 în Franța a fost victima unei reglări de conturi. Cel puțin asta spun anchetatorii francezi, care au finalizat cercetările. Doina a murit după ce restaurantul Transilvania a fost incendiat, iar rănile pe care le-a suferit au fost prea severe pentru ca medicii să o poată salva, titrează Digi24.
Doina, o tânără româncă de 21 de ani, care lucra ca chelneriță la restaurantul Transilvania din Franța a murit în urma rănilor suferite în momentul în care localul a fost incendiat, titrează jurnaliștii de la Digi24. Patru agresori au fost trimiși în judecată.
Incidentul șocant s-a petrecut în seara de 11 iunie 2017, atunci când trei indivizi mascați cu cagule au incendiat restaurantul românesc „Transilvania”. Atacatorii au turnat benzină în restaurant, după care au aruncat un cocktail Molotov. Clienții și angajații au rămas captivi în interior și mai multe persoane au suferit arsuri. Printre cei răniți se afla și Doina, care a suferit cele mai grave arsuri, iar după două luni și jumătate de comă, tânăra româncă a decedat.
O altă ospătăriță, Lidia, de 23 de ani, a suferit leziuni ireversibile.
Anchetatorii cred că cele două fete au fost prinse în mijlocul unei reglări de conturi, însă nu au fost țintele atacului.
Un prim suspect a fost reţinut la câteva zile după incidentul șocant. Este vorba de un bărbat care atunci avea 26 de ani, client al restaurantului, care ar fi comandat atacul.
Bărbații sunt acum acuzați de asasinat.