ULTIMA ORĂ

Cred ca dacă la Carei s-ar fi intervenit chirurgical pentru …

Comment on OPINIE. Politicienii cosmetizează și moartea în Satu Mare by CRISTUR.

Cred ca dacă la Carei s-ar fi intervenit chirurgical pentru amputarea picioarelor degerate acea persoană ar fi trăit, însă dacă nu ai bani nu te bagă nimeni în seamă. Părerea mea este că vorbim despre un malpraxis și autoritățile ar trebui să se sesizeze în acest caz.

Recent Comments by CRISTUR

În sfârșit! Un sătmărean, OMUL care poate decide soarta echipei Steaua București
Nu este normal ca din banii publici să se finanțeze cluburi sportive și culturale pentru profesioniști sub umbrela ministerelor. Din acei bani se pot plăti salarii și alte sporuri pentru angajații din aceste ministere, care într-adevăr muncesc.
Da sunt de acord ca să fie competiții sportive și culturale de amatori care să se desfășoare între angajații acestor instituții și nu să facem ofițeri și generali toți sportivii și artiștii. Suntem tot în perioada comunistă în această situație.


Reacția conducerii Poliției Satu Mare la ACUZAȚIILE polițiștilor
Să se verifice notele de fundamentare pentru că sunt falsuri crase se trece in aceste note activitatea altor polițiști din secția respectivă și nu a celui propus pentru primă!!!


SCANDAL în Poliția Satu Mare. Polițiștii ACUZĂ acordarea sporurilor pentru șefi
rușine să le fie, așa au luat aceste prime și unii agenți de la anumite secții de poliție care au lins șefii. Aceste prime ar trebui excluse total.


Poliția Locală face CURĂȚENIE între șmecherii de pe Podul Golescu și Finanțe (FOTO)
A se vedea și locurile de parcare pentru persoane cu dizabilități, sunt ocupate de persoane care nu se încadrează în această categorie.


Inregistrare-domenii-728x90
Citește postarea anterioară:
accident20161004_134414
Accident în lanț între Satu Mare și Carei. Un bărbat a ajuns la Urgențe

Închide