ULTIMA ORĂ

Cred că foarte puțini bolnavi știu de aceste centre. …

Comment on EXPLICAȚIA specialiștilor. De ce este aglomerație la Unitatea de Primire Urgențe by satmarean.

Cred că foarte puțini bolnavi știu de aceste centre.

Recent Comments by satmarean

Satu Mare, ”rupt” de Capitală. CFR vrea să scoată cursa Satu Mare – București
Rămâne traseul pe la Oradea.


OPINIE. Actorii, adevărații lideri ai Sătmarului. Lecție intensivă de cultură civică
DA, felicitări! Un conducător care să mobilizeze societatea civilă e absolut necesar, altfel e degringoladă și orice bună intenție poate rămâne fără rezultat.SUCCES!


Calvarul unei familii din Satu Mare. De la medicul de familie și Urgențe, direct la Cluj
Este trista realitate pe care o suportăm mulți, foarte mulți bolnavi. Plătim o mulțime de bani la asigurările de sănătate dar primim doar incompetență și chiar mai grav indiferență din partea personalului medical. Unii dintre ei au salarii mici, alții au salarii frumușele, dar nu e vina bolnavilor că salariile medicilor nu sunt după cum și-ar dori ei. Mulți oameni în această țară au salarii mici și totuși muncesc cinstit. Sunt chiar medici din sistemul privat unde mergem și plătim dar comportamentul lor este oribil! Dar sunt și medici devotați, care au respect în primul rând față de ceea ce reprezintă ei ca medici, aceștia sunt cei care doresc să și vindece bolnavul, nu doar sa-i ia banii.Multe, multe lipsuri în sistemul sanitar sătmărean, dar cea mai gravă problemă cred că este lipsa de bun simț, de minim respect față de bolnav, și mai ales lipsa de COMPETENȚĂ!


(FOTO) Scandal monstru în fața Spitalului Județean! Acces blocat şi mulți nervi
Și cine să-i aducă pe pacienți jos???că mereu spun cei de la spital că sunt în criză de personal!!! Nu-i aduce jos nimeni din personalul spitalului, tot cineva din familie trebuie să-i aducă, și unde să parcheze dacă bolnavul nu poate fi ”plimbat” pe la vreo parcare din jur? Probabil că se externează 50 de persoane pe zi, dar sigur nu toți odată, deci nu intră 50 de mașini deodată.Este vechea problemă, lipsa de respect față de bolnav.


RECUNOȘTINȚĂ. Cei patru EROI care au impresionat Satu Mare. PresaSM.ro i-a premiat
Recunoștință, mulțumiri, iar comportamentul lor să fie un exemplu pentru mulți alții! LA MULȚI ANI !


Inregistrare-domenii-728x90
Citește postarea anterioară:
accident live satu mare
VIDEO. Accident LIVE în municipiul Satu Mare. Impact între două mașini

Închide